Pepe Jeans

Damesjurk Poppy

Ontdek de Pepe Jeans Poppy jurk, een onmisbaar vrouwelijk stuk om aan je garderobe toe te voegen voor een trendy look.
label.item 54315361-ef50-45ed-a690-71d01ee59c02
false
€ 83,38
Prijs verlaagd van € 99,00 Naar
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
€ 83,38
Prijs verlaagd van € 99,00 Naar

De Pepe Jeans Poppy damesjurk is een must–have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele outfit. Met zijn vrouwelijke ontwerp en iconische merk Pepe Jeans is deze jurk perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een chique avondje uit of een dag op kantoor.
Deze jurk is gemaakt door het beroemde modemerk Pepe Jeans en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en langdurig dragen. De stof is zacht en licht, voelt prettig aan op de huid en biedt veel bewegingsvrijheid.
Het ontwerp van de jurk is zowel klassiek als modern, met een slanke pasvorm die met het vrouwelijke silhouet versterkt. De korte mouwen en ronde halslijn voegen een vleugje vrouwelijkheid toe, terwijl de kleurrijke bloemenprint een frisse, zachte touch aan het ensemble geeft.
Deze jurk is ideaal voor vrouwen van alle vormen en maten. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal maten voor elk figuur. Bovendien is hij geschikt voor alle seizoenen dankzij de lichtgewicht stof, die je alleen kunt dragen in de zomer of met een vest in de herfst of winter.
Of je hem nu draagt voor een speciale gelegenheid of gewoon voor een casual dagje uit, de damesjurk Pepe Jeans Poppy zal je modieuze bondgenoot zijn. Je kunt het combineren met sandalen voor een zomerse look, enkellaarsjes voor een rocker look of zelfs pumps voor een vleugje elegantie.
Kortom, de Pepe Jeans Poppy damesjurk is onmisbaar in je garderobe. Met zijn tijdloze ontwerp en ongeëvenaarde comfort zal hij je vergezellen op al je avonturen, wat de gelegenheid ook is. Dus voeg dit trendy stuk nu meteen toe aan je collectie!

Compositie: Synthetic
Andere kleur: Zwart

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Wat vind je van deze artikelen?

Meer voor jou