Haba

HABA Mijn eerste spellen - Maxis memo

label.item 51696324-4c41-4e34-955b-b7665bdb8e14
false

HABA Mijn eerste spellen – Maxis memo
Ontdek de wereld van knuffeldieren met het spel Maxis memo van HABA! In dit spel wachten er veel knuffeldieren om ontdekt te worden, en het is aan de spelers om ze te vinden en te matchen. Het spelbord is een kinderkamer waarin de knuffeldieren zich verstoppen. Met behulp van de memokaartjes kunnen de spelers de knuffeldieren vinden en paren vormen.

Het spel is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun geheugen en concentratievermogen. Elke keer dat een paar knuffeldieren wordt gevonden, stijgt het plezier en de leercurve. Het doel van het spel is om de hoogste parenstapel te hebben voordat Maxi haar bed bereikt. Maar let op, als alle spelers erin slagen om de knuffeldieren naar bed te brengen voordat Maxi haar bed bereikt, winnen ze allemaal samen!

Het spel bevat een kinderkamerspelbord, een Maxi speelfiguur, 24 memokaartjes en een handleiding. Met Maxis memo kunnen kinderen op een speelse manier hun geheugen trainen en plezier hebben met knuffeldieren. Een geweldig spel voor jonge kinderen om samen met vrienden of familie te spelen!

Aanvullende productinformatie
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
Bevordert het geheugen en concentratievermogen
Bestaat uit 24 grote memo–kaarten
Met vrolijke en kleurrijke afbeeldingen
Spelenderwijs leren en ontdekken

Kleur: Meerkleurig
Gewicht van het product: 530 gr
Security: Geen waarschuwing
Lengte: 10 cm
Product breedte: 10 cm
Hoogte: 0 cm
Leeftijd kinderen: 3+ Jaar
Geslacht: Unisex

Meer voor jou