LARS NYSØM

Kaasmessenset roestvrij staal 'Nedskæring'

Hoogwaardige kaassnijderset van roestvrij staal bestaande uit kaasbijl voor harde kaas en kaasmes voor zachte kaas
label.item 08e6d715-6c40-4daf-997e-d6d289626196
false
Kleur

Kaasmessenset 'Nedskæring'
Clean Cut

FUNCTIONEEL DESIGN
De roestvrijstalen kaasmessenset Nedskæring is een designstuk voor uw eettafel. De kaasmessenset, bestaande uit een kaassnijder en een kaasschaaf, is ideaal voor thuisgebruik, professioneel gebruik en de horeca.
VOOR IEDERE KAAS
De set bestaat uit een kaasmes voor zachte kaas en een kaasschaaf voor harde kaas. De messen hebben extra geharde, ultrascherpe roestvrijstalen lemmeten en zijn ideaal voor alle soorten kaas.
ERGONOMISCHE HANDGREPEN
De roestvrijstalen heften van de kaasmessen zijn perfect uitgebalanceerd en liggen ideaal in de hand – ook geschikt voor linkshandigen. De messen zijn gemakkelijk schoon te maken, maar niet vaatwasmachinebestendig.
IDEAAL ALS CADEAU
Onze 2–delige kaasmessenset overtuigt door zijn eenvoudige design. Dankzij de geschenkverpakking met magneetsluiting is de roestvrijstalen kaasmessenset perfect geschikt als cadeau voor Kerstmis en verjaardagen.
THE SIMPLE BEAUTIFIED
Bij LARS NYSØM ligt de nadruk op eenvoudige dingen. Door minimalistisch design te combineren met uitstekende functionaliteit maken we van alledaagse voorwerpen iets bijzonders.

Kleur: Zilver
Breedte: 2 cm
Hoogte: 2 cm
Type Messen: Kaasmessen
Diameter van het product: 2 cm
Materiaal: Roestvrij staal
Andere kleur: Onyx Black

Meer voor jou